Aktuálně :     Zásilkovna: Doručujeme     |     Česká pošta: Doručujeme     |     DPD: Doručujeme
logo
0

Neutrogena Blackhead Eliminating Facial Scrub - Peeling proti černým tečkám

  • Blackhead Eliminating
150ml SKLADEM
Kdy obdržím?
Kód: 206013
K tomuto produktu se již NEvztahují další akce (např. Poštovné zdarma)
Najdete v kategoriích
Neutrogena / Peelingy
Akce a slevy k tomuto produktu?
Chci být informován e-mailem o akcích a slevách:
Email:
Blackhead Eliminating
Blackhead Eliminating Facial Scrub - Peeling proti černým tečkám

Neutrogena Blackhead Eliminating Facial Scrub je produkt péče o pleť obličeje vytvořený společností Neutrogena, známým výrobce kosmetiky a produktů péče o pleť. Pilling je navržen tak, aby pomáhal v boji a prevenci tvorby černých teček (tedy černých teček) na pokožce.

Eliminuje černé tečky: To je hlavní úkol produktu - boj proti černým tečkám. Maska obsahuje složky, které pomáhají uvolnit póry pokožky, odstranit přebytečný kožní maz a nečistoty, které mohou vést k tvorbě černých teček.

Mechanický peeling: Maska funguje jako mechanický peeling, což znamená, že obsahuje jemné částečky, které pomáhají odlupovat odumřelou epidermis a odstraňovat nečistoty z povrchu pokožky. Tento proces čištění může přispět ke zlepšení vzhledu pokožky a snížení viditelnosti černých teček.

Čisticí složky: Složení produktu obvykle obsahuje čistící složky, jako je kyselina salicylová nebo benzoylperoxid. Tyto látky mají antibakteriální a antiseptické vlastnosti, které pomáhají bojovat proti bakteriím a předcházet tvorbě nových černých teček.

Šetrný k pokožce: Výrobek je obvykle dermatologicky testován, takže je vhodný pro většinu typů pleti. Nicméně, lidé s citlivou pokožkou mohou potřebovat být opatrní a testovat produkt na malé ploše pokožky před pravidelným používáním.

Pravidelné používání: Pro dosažení nejlepších výsledků doporučuje používat tento produkt pravidelně, obvykle 1-2krát týdně. Nedoporučuje však používat peeling příliš často, protože to může vysušit a podráždit pokožku.