Aktuálně :     Zásilkovna: Doručujeme     |     Česká pošta: Doručujeme     |     DPD: Doručujeme
logo
0

Melvita Source de Roses Extraordinary Water - Hydratační pleťová voda

  • Source de
150ml SKLADEM
Kdy obdržím?
Kód: 187995
K tomuto produktu se již NEvztahují další akce (např. Poštovné zdarma)
Najdete v kategoriích
Melvita / Pleťové vody a tonika
Akce a slevy k tomuto produktu?
Chci být informován e-mailem o akcích a slevách:
Email:
Source de
Source de Roses Extraordinary Water - Hydratační pleťová voda

Hydratace. Vaše tělo ji potřebuje. Vaše pokožka ji potřebuje. A čím déle ji dokážete udržet a využívat, tím lépe. Takový je i princip, který stojí za novou vylepšenou verzí ikonické vody Extraordinary Water. Hydratační esence dělá mnohem víc než jen to, že hydratuje pleť. Má také intenzivní kypřící účinek díky mikrokyselině hyaluronové, které okamžitě dodává pleti vláhu. A k udržení této vlhkosti v pleti je použit nový technologický proces - mikrofrakcionovaný šípkový olej. Výsledkem je výjimečný produkt, který do pleti napumpuje vlhkost, uzamkne ji a zanechá vypnutou, zdravě vypadající pleť.

Hydratace. Vaše tělo ji potřebuje. Vaše pokožka ji potřebuje. A čím déle ji dokážete udržet a využívat, tím lépe. Takový je i princip, který stojí za novou vylepšenou verzí naší ikonické vody Extraordinary Water. Naše hydratační esence dělá mnohem víc než jen to, že hydratuje pleť. Má také intenzivní kypřící účinek. Jak jsme toho dosáhli? Použili jsme mikrokyselinu hyaluronovou, aby okamžitě dodala pleti vláhu. A k udržení této vlhkosti v pleti jsme použili nový technologický proces - mikrofrakcionovaný šípkový olej. V průběhu procesu jsme testovali více než 100 receptur, abychom tuto jedinečnou esenci vyladili. Výsledkem je výjimečný produkt, který do pleti napumpuje vlhkost, uzamkne ji a zanechá vám vypnutou, zdravě vypadající pleť.)

Ráno a večer naneste několik kapek do dlaní a poté rozetřete na čistou pleť. Pokračujte ve své rutinní péči s obvyklým hydratačním krémem.