Aktuálně :     Zásilkovna: Doručujeme     |     Česká pošta: Doručujeme     |     DPD: Doručujeme
logo
0

Balmain Revitalizing Shampoo ( velmi suché a poškozené vlasy ) - Posilující šampon

  • Revitalizing Shampoo
1000ml SKLADEM
Kdy obdržím?
Kód: 190609
Najdete v kategoriích
Balmain / Šampony
Akce a slevy k tomuto produktu?
Chci být informován e-mailem o akcích a slevách:
Email:
Revitalizing Shampoo
Revitalizing Shampoo ( velmi suché a poškozené vlasy ) - Posilující šampon

Balmain Revitalizing Shampoo je luxusní posilující šampon, který byl speciálně navržen pro velmi suché a poškozené vlasy. Tento oživující šampon z kolekce péče o vlasy Balmain dodává vlasům intenzivní výživu a obnovu, čímž zajišťuje zdravý a silný vzhled vlasů.

Účinky:
Balmain Revitalizing Shampoo hloubkově hydratuje a revitalizuje suché a poškozené vlasy. Poskytuje vlhkost a výživu, kterou vaše vlasy potřebují pro obnovu jejich síly a vitality. Po jeho použití se budou vaše vlasy cítit zdravější, hladší a oživené.

Vhodný pro:
Tento šampon je ideální pro velmi suché a poškozené vlasy, které potřebují extra péči a hydrataci. Je vhodný také pro chemicky ošetřené vlasy, které potřebují obnovit svůj zdravý vzhled.

Použití:
Aplikujte na vlhké vlasy a jemně masírujte, aby byla vytvořena bohatá pěna. Nechte působit několik minut, poté důkladně opláchněte. Pro dosažení nejlepších výsledků doporučujeme používat tento šampon ve spojení s Balmain Revitalizing Conditioner a dalšími produkty z řady Balmain Hair Care. Pro optimální výsledky sledujte pokyny výrobce ohledně frekvence použití.