Aktuálně :     Zásilkovna: Doručujeme     |     Česká pošta: Doručujeme     |     DPD: Doručujeme
logo
0

Balmain Hair Couture Ash Toner - Rozjasňovač pro neutralizaci žlutých tónů

  • Hair Couture
200ml SKLADEM
Kdy obdržím?
Kód: 190612
K tomuto produktu se již NEvztahují další akce (např. Poštovné zdarma)
Najdete v kategoriích
Balmain / Séra na vlasy
Akce a slevy k tomuto produktu?
Chci být informován e-mailem o akcích a slevách:
Email:
Hair Couture
Hair Couture Ash Toner - Rozjasňovač pro neutralizaci žlutých tónů

Balmain Hair Couture Ash Toner je nezbytným doplňkem pro každou domácnost hledající dokonalý vzhled vlasů. Tento toner využívá nejnovější technologie k neutralizaci žlutých tónů ve vašich vlasech, což jim dodává chladný a přirozený vzhled.

Účinky:
Účinky Balmain Hair Couture Ash Toneru jsou viditelné téměř okamžitě. Tento toner neutralizuje žluté tóny, zatímco vyživuje a posiluje vlasy. Kromě toho také zvyšuje pružnost vlasů, zlepšuje jejich lesk a chrání je před poškozením. To vše vede k tomu, že vlasy vypadají zdravější, mladistvější a mají přirozený lesk.

Vhodný pro:
Tento toner je vhodný pro všechny typy vlasů. Bez ohledu na to, zda máte přirozeně světlé vlasy, nebo jste se rozhodli pro odbarvení, tento toner vám pomůže dosáhnout dokonalého odstínu. Je také ideální pro ty, kteří pravidelně používají stylingové nástroje, jako jsou žehličky na vlasy nebo kulmy, protože chrání vlasy před poškozením způsobeným vysokými teplotami.

Použití:
Použití Balmain Hair Couture Ash Toneru je velmi jednoduché. Stačí jej jednoduše nanést na umyté a ručníkem vysušené vlasy, nechat působit několik minut a poté důkladně opláchnout. Pro dosažení nejlepších výsledků doporučujeme používat tento toner jednou týdně nebo podle potřeby.

Balmain Hair Couture Ash Toner je vynikající volbou pro ty, kteří hledají kvalitní produkt, který neutralizuje žluté tóny a zároveň poskytuje výživu a ochranu pro vlasy. Jeho bohaté složení, snadná aplikace a univerzální použití ho činí jedním z nejlepších produktů na trhu. S Balmain Hair Couture Ash Tonerem budou vaše vlasy vypadat zdravě, plně a dokonale.