Aktuálně :     Zásilkovna: Doručujeme     |     Česká pošta: Doručujeme     |     DPD: Doručujeme
logo
0

Kemon Actyva P Factor Scalp Hair Loss Prevention - Posilující maska pro řídnoucí vlasy

  • Actyva P
1000ml SKLADEM
Kdy obdržím?
Kód: 190754
Najdete v kategoriích
Kemon / Masky na vlasy
Akce a slevy k tomuto produktu?
Chci být informován e-mailem o akcích a slevách:
Email:
Actyva P
Actyva P Factor Scalp Hair Loss Prevention - Posilující maska pro řídnoucí vlasy

Řídnoucí vlasy mohou být pro mnohé velkým zklamáním a zdrojem špatného sebevědomí. Kemon Actyva P Factor Scalp Hair Loss Prevention je vysoce specializovaná maska navržená tak, aby posilovala vlasové kořínky, podporovala zdravý růst vlasů a bránila nadměrnému vypadávání vlasů.

Účinky:
Prevence vypadávání vlasů: Aktivní složky v masce podporují vlasové kořínky, čímž se snižuje riziko vypadávání vlasů.
Posílení a regenerace: Výtažky a proteiny v masce pomáhají obnovit poškozenou strukturu vlasů a posilují je od kořínků po konečky.
Podpora růstu: Zvýšeným prokrvením a povzbuzením pokožky hlavy maska podporuje růst silnějších a zdravějších vlasů.

Vhodný pro:
Tento produkt je ideální pro ty, kteří začínají zaznamenávat známky řídnutí vlasů, ať už kvůli genetice, stresu, hormonálním změnám nebo jakýmkoli jiným faktorům. Je vhodný pro všechny typy vlasů, které potřebují posílení a podporu v boji proti vypadávání vlasů.

Použití:
Po umytí vlasů šamponem naneste masku rovnoměrně po celé délce vlasů, soustřeďte se zejména na kořínky. Masírujte masku do pokožky hlavy a nechte působit 5-10 minut. Poté důkladně opláchněte. Pro nejlepší výsledky doporučujeme používat 2-3x týdně.

Kemon Actyva P Factor Scalp Hair Loss Prevention je nejen obyčejná vlasová maska, ale sofistikovaný produkt navržený tak, aby řešil konkrétní potřeby těch, kteří bojují s řídnutím vlasů. Jeho unikátní kombinace aktivních složek pracuje společně, aby poskytla účinné řešení, které nejenže zastaví vypadávání vlasů, ale také podporuje zdravý růst. Pokud hledáte komplexní řešení pro vaše řídnoucí vlasy, pak je tento produkt tím pravým řešením pro vás. Výsledkem je silnější, hustší a zdravější vlasová hříva, která vám vrátí vaše sebevědomí.