Aktuálně :     Zásilkovna: Doručujeme     |     Česká pošta: Doručujeme     |     DPD: Doručujeme
logo
0

Kemon Actyva P Factor Intensive Lotion Hair Loss Prevention - Vlasová kúra proti vypadávání vlasů

  • Actyva P
AKCE SKLADEM
Kdy obdržím?
Kód: 203484
K tomuto produktu se již NEvztahují další akce (např. Poštovné zdarma)
Najdete v kategoriích
Kemon / Séra a kúry na vlasy
Akce a slevy k tomuto produktu?
Chci být informován e-mailem o akcích a slevách:
Email:
Actyva P
Actyva P Factor Intensive Lotion Hair Loss Prevention - Vlasová kúra proti vypadávání vlasů

Všimli jste si, že vaše vlasy jsou oslabené, bez lesku a mají tendenci nadměrně vypadávat?

Pokud ano, intenzivní lotion P Factor proti vypadávání vlasů pro ženy od značky Kemon byl vytvořen, aby vyřešil váš problém! Jedná o lokální přípravek, který především zabraňuje vypadávání vlasů, zejména těch, které jsou vyvolány androgenními faktory. Přípravek doporučuje používat na místa postižená plešatostí a na pokožku hlavy, kde je jasně viditelné řídnutí vlasů. Kromě prevence vypadávání vlasů lotion působí proti tvorbě volných radikálů a pomáhá regulovat tvorbu kožního mazu.

Po aplikaci kúry jsou vlasy posíleny a chráněny před nadměrným vypadáváním. Účes září a potěší objemem. Forma 12 malých ampulí usnadňuje přesnou aplikaci přípravku. Složení bylo vytvořeno pro ženské vlasy a je založeno především na složkách přírodního původu.

Výhody použití kúry:
- Posílené vlasy;
- Ochrana před nadměrným vypadáváním;
- prameny jsou lesklé;
- Zvětšuje objem vlasů
- 12 x 6 ml.

Způsob použití:
Na čistou pokožku hlavy naneste lotion kapku po kapce. Vmasírujte do každé oddělené sekce. Odstraňte přebytečný produkt prstem, po každé dokončené aplikaci. Rozetřete kúru krouživými pohyby po celém povrchu vlasů a aplikujte stimulační masáž.

Pro intenzivnější kúru by měl být přípravek používán denně po dobu minimálně 48 dnů. V případě potřeby lze kúru opakovat. Po dobu nejméně 48 dnů aplikujte přípravek každý druhý den. Aby byla kúra co nejúčinnější, opakujte ji dvakrát ročně a k mytí a péči o vlasy používejte šampon a kondicionér z řady P Factor od Kemon.