Aktuálně :     Zásilkovna: Doručujeme     |     Česká pošta: Doručujeme     |     DPD: Doručujeme
logo
0

Bumble and bumble BB Color Stick - Vlasový korektor odrostů a šedin 3,5 g

  • BB Color
Black
SKLADEM
Kdy obdržím?
Kód: 190669
K tomuto produktu se již NEvztahují další akce (např. Poštovné zdarma)
Najdete v kategoriích
Bumble and bumble / Vlasové korektory
Akce a slevy k tomuto produktu?
Chci být informován e-mailem o akcích a slevách:
Email:
BB Color
BB Color Stick - Vlasový korektor odrostů a šedin 3,5 g

Bumble And Bumble BB Color Stick je nezbytným nástrojem pro rychlou a snadnou úpravu odrostů a krytí šedin. S touto černou variantou můžete dosáhnout přirozeného vzhledu bez nutnosti častých návštěv u kadeřníka. Tento korektor zůstává na svém místě, dokud jej nesmyjete, a představuje ideální řešení pro udržení vaší barvy mezi profesionálními úpravami.

Účinky:
Bumble And Bumble BB Color Stick poskytuje rychlé a snadné krytí odrostů a šedin, vypadá přirozeně a vydrží, dokud ho nesmyjete. Kromě toho, díky své snadné aplikaci a kompaktnímu designu je ideální pro rychlé úpravy na cestách.

Vhodný pro:
Tento výrobek je vhodný pro všechny typy vlasů a je ideální pro ty, kteří chtějí rychle a snadno zakrýt šediny nebo odrosty mezi profesionálními barveními. Černá varianta je ideální pro ty s tmavými až černými vlasy.

Použití:
Otočte BB Color Stick a naneste přímo na vlasy tam, kde je potřeba zakrýt odrosty nebo šediny. Pro dosažení nejlepších výsledků nanášejte na suché vlasy po dokončení stylingu. Po použití zavřete kryt, aby se zabránilo vysušení produktu. Vydrží, dokud ho nesmyjete šamponem.