Aktuálně :     Zásilkovna: Doručujeme     |     Česká pošta: Doručujeme     |     DPD: Doručujeme
logo
0

Alterna My Hair My Canvas Glow Crazy Shine Booster - Gelová kúra pro lesk vlasů

  • My Hair
50ml SKLADEM
Kdy obdržím?
Kód: 190393
Najdete v kategoriích
Alterna / Kůry na vlasy
Akce a slevy k tomuto produktu?
Chci být informován e-mailem o akcích a slevách:
Email:
My Hair
My Hair My Canvas Glow Crazy Shine Booster - Gelová kúra pro lesk vlasů

Alterna My Hair My Canvas Glow Crazy Shine Booster je vysoce účinná gelová kúra, která dodává vašim vlasům okamžitý a dlouhotrvající lesk. Tento produkt je součástí inovativní řady My Hair My Canvas od Alterna, která je známá svými veganskými a vysoce účinnými řešeními péče o vlasy.

Účinky:
Alterna My Hair My Canvas Glow Crazy Shine Booster zajišťuje okamžitý lesk a hladkost vlasů, zatímco posiluje a chrání vlasy před dalším poškozením. Tento produkt také pomáhá zlepšovat texturu vlasů, dělá je měkkými na dotek a usnadňuje jejich upravitelnost.

Vhodný pro:
Tato gelová kúra je vhodná pro všechny typy vlasů, zejména pro ty, které postrádají lesk a pružnost. Je ideální pro vlasy, které byly poškozeny tepelným stylingem nebo chemickými ošetřeními.

Použití:
Aplikujte malé množství produktu do dlaní, poté vmasírujte do čistých, vlhkých vlasů od kořínků po konečky. Neoplachujte. Poté vlasy usušte a upravte jako obvykle. Tento produkt může být použitý samostatně nebo smíchaný s vaším oblíbeným stylingovým produktem pro extra lesk.

Alterna My Hair My Canvas Glow Crazy Shine Booster je skvělým řešením pro ty, kteří hledají okamžitý lesk a zdravý vzhled svých vlasů.