Aktuálně :     Zásilkovna: Doručujeme     |     Česká pošta: Doručujeme     |     DPD: Doručujeme
logo
0

Kérastase Chronologiste Bain Régénérant Shampoo - Vyživující šampon pro objem a zpevnění vlasů

  • Chronologiste Bain
1000ml SKLADEM
Kdy obdržím?
Kód: 192038
Najdete v kategoriích
Kérastase / Šampony
Akce a slevy k tomuto produktu?
Chci být informován e-mailem o akcích a slevách:
Email:
Chronologiste Bain
Chronologiste Bain Régénérant Shampoo - Vyživující šampon pro objem a zpevnění vlasů

Kérastase Chronologiste Bain Régénérant představuje vrchol v oblasti profesionální vlasové péče, nabízí luxusní a vyživující šampon navržený pro posílení, objem a zpevnění vlasů. Tento inovativní produkt od Kérastase, světově uznávané značky v péči o vlasy, je formulován s jedinečnou kombinací aktivních látek, které společně působí na vlasová vlákna, posilují je a dodávají jim život a vitalitu. Chronologiste Bain Régénérant je ideální volbou pro ty, kteří hledají špičkovou péči a chtějí svým vlasům dopřát to nejlepší.

Účinky:
Kérastase Chronologiste Bain Régénérant šampon působí na několika úrovních. Nejenže vlasy vyživuje a hydratuje, ale také jim dodává objem a pevnost. Výsledkem je plnější a zdravěji vypadající hříva, která je odolnější vůči vnějším vlivům. Šampon rovněž pomáhá vyhladit povrch vlasů, čímž zanechává vlasy hebké a lesklé. Jeho pravidelné používání přispívá k obnovení vitality vlasů a posiluje jejich strukturu od kořínků až po konečky.

Vhodný pro:
Tento šampon je vhodný pro všechny typy vlasů, zejména pak pro ty, které jsou oslabené, postrádají objem a potřebují intenzivní regeneraci a posílení. Je ideální pro osoby, které chtějí svým vlasům dopřát luxusní a komplexní péči.

Použití:
Naneste šampon na mokré vlasy, masírujte do pěny a poté důkladně opláchněte. V případě potřeby proces mytí opakujte. Pro dosažení nejlepších výsledků používejte šampon v kombinaci s dalšími produkty z řady Kérastase Chronologiste.