Aktuálně :     Zásilkovna: Doručujeme     |     Česká pošta: Doručujeme     |     DPD: Doručujeme
logo
0

Insight Blonde Cold Reflections Hair Mask - Maska na vlasy pro rozjasnění studených odlesků

  • Blonde Cold
500ml SKLADEM
Kdy obdržím?
Kód: 198700
K tomuto produktu se již NEvztahují další akce (např. Poštovné zdarma)
Najdete v kategoriích
Insight / Masky na vlasy
Akce a slevy k tomuto produktu?
Chci být informován e-mailem o akcích a slevách:
Email:
Blonde Cold
Blonde Cold Reflections Hair Mask - Maska na vlasy pro rozjasnění studených odlesků

Maska na vlasy se používá po šamponu z řady Blonde nebo v kombinaci s jiným šamponem INSIGHT. Pomáhá neutralizovat nežádoucí žluto-oranžové odstíny typické pro přírodní nebo zesvětlené blond vlasy a vylepšuje jejich studené odlesky.

Aktivní složky:
- organický ovesný extrakt je známý svými změkčujícími a zklidňujícími vlastnostmi, poskytuje vlasům hydrataci během kosmetických ošetření
- organický extrakt z heřmánku je často používán v produktech pro blond vlasy a je jednou z nejznámějších léčivých rostlin na světě. Má vysoký uklidňující účinek díky vysokému obsahu flavonoidů.
- organický extrakt z kaštanu je bohatý na vitamíny a minerály, má antioxidační, ochranné a protizánětlivé vlastnosti. Pomáhá zlepšit hydrataci pokožky hlavy a vlasů, zvyšuje jejich elasticitu.

Tip: šampon pro rozjasnění studených odlesků a vlasovou masku pro studené odrazy lze kombinovat, abyste dosáhli nejlepších studených chromatických výsledků. Lze použít v kombinaci i s jinými šampony, kondicionéry nebo maskami INSIGHT, aby bylo možné vytvořit dokonalý mix produktů pro konkrétní typ vlasů.